4 September 2012

Makhluk Pelik Yang Dijumpai Di Gunung


Seekor makhluk pelik ditemui di sebuah pergunungan dalam keadaan yang cukup sifat dari segi fizikalnya. Namun identiti makhluk tersebut langsung tidak diketahui kerana tidak pernah dijumpai sebelum ini,
Makhluk Pelik Yang Dijumpai Di Gunung | Seekor haiwan aneh ditemui di sebuah pergunungan dalam keadaan seperti sudah mati kekeringan tetapi meninggalkan jasad yang masih sempurna.Haiwan misteri seakan-akan seperti belut ini masih dalam keadaan sempurna fizikalnya. Namun nama secara spesifiknya masih lagi tidak diketahui lagi. Adakah makhluk misteri itu adalah makhluk asing? Mari kita lihat gambar pelik makhluk misteri yang dijumpai disebuah gunung.
Sekali pandang macam ikan belut, ada juga seperti ikan keli. Keadaan fizikalnya juga agak menakutkan. Korang berani ke makan haiwan ini? hehe..

PERTANDINGAN PAYUDARA TERCANTIK DI THAILAND (18SX)


Peraduan Payudara Paling Cantik di Thailand - Bukan sekadar cantik sahaja, sudah tentu saiz payudara akan menentukan rating terbaik daripada juri.Pertandingan ini menawarkan wang bernilai 10.000 Baht (Rm992.70)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...