8 January 2010

Tutorial : Hit Counter (Free)


ASSALAMUALAIKUM
Hari ni nak ajar camne nak buat hit counter.
Tahu tak hit counter tu ape?
Kalau tak tahu, tengok gambar kat bawah ni.


Haa, bendalah tu. Okay jom start.

  • First, korang pergi dekat [sini]
  • Then, korang 'isi tempat kosong dengan jawapan yang betul' XD kalau tak paham, tengok gambar ni.
(klik untuk gemuk) 

  • Lepas dah copy kod tu, korang paste je dekat mana mana tempat yang korang nak. Tapi elok letak dekat atas kod shoutbox korang.
Haa, macam tu je cara dia. Senang kann?
Kalau tak paham, inform yea. Nanti saya cuba tolong ;)
Kbai.


FROM:   -MUHD FADLIN-http://miserymakescars.blogspot.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...