30 August 2012

Gangnam Style

Assalamuailakum,.
ini nak cerite  nie tentang  video gangnam style ramai org tengok kat youtube  dah top dah satu malaysia,.. dah ramai dah org tengok ingatkan apa sekali abang aq suruh tengok video sumpah memang best gila lucu dan sebagainya hahah macam-macam video dah org buat macam gangnam style,. ada dari sabah cina, singapor dan laen2,.. memang best lah tak caye tengok video kat bawah nie


Ini lah video yang original yang paling top yang mendapat sambutan sehingah mencecah 73,924,094 penonton dari seluruh dunia





yang ini video yang lucu sama dgn gangnam style ori,..haha

sabah style





singaporean style





Malaysia style




Suasana gangnam raya


nak lagi banyak tengok kat youtube



Sila tinggalkan comment anda disini comment je apa2 thanks

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...